IX Mostra Sonora i Visual

La Mostra Sonora i Visual és un reflex de les noves tecnologies en l’àmbit de la imatge i el so. De periodicitat biennal, té per objectiu donar visibilitat a la creació artística sonora i visual en un sentit ampli i multidisciplinari.

La primera setmana de juny el Convent de Sant Agustí acull diversos projectes artístics relacionats amb l’experimentació sonora i visual, en especial propostes vinculades amb l’art sonor, electrònica, lives – creació en directe, instal·lacions o videoart.

La programació de La Mostra Sonora i Visual és el resultat d’una convocatòria oberta. En el cas dels projectes de caire expositiu i amb la col·laboració de MakerConvent, s’ofereix un espai de formació i treball col·laboratiu.

La Mostra Sonora i Visual és un projecte consolidat que durant les seves 8 edicions anteriors ha acollit accions de gran varietat estilística fet que l’hi ha valgut el reconeixement de la premsa i el sector. Artistes com Fibla, Guillamino, Pulshar, Mark Cunningham, Nikka, Edu Comelles o Arnau Sala, entre d’altres, han participat en alguna de les edicions de la Mostra.