[Concert] Tomomi Kubo & Fernando Carrasco presenten “Awai”, R de K presenta “Kokiko”, i set de DJ Watusawa.

23 de febrer a les 20h.
Tomomi Kubo & Fernando Carrasco presenten “Awai”, R de K presenta “Kokiko”, i DJ Watusawa. Amb Zona Watusa.
En directe a la Sala Noble

Entrada oberta

El proper divendres 23 de febrer la sala noble vibrarà amb el so experimental de Zona Watusa, en un triple directe d’artistes que treballen amb aquest segell barceloní.

Formació d’Awai, amb Fernando Carrasco i Tomomi Kubo

AWAI, amb Tomomi Kubo (ondes martenot) i Fernando Carrasco (guitarra i FX)

AWAI, el duo format per Tomomi Kubo (ondes martenot) i Fernando Carrasco (guitarra + fx), presenta el seu primer treball de títol homònim, editat per Zona Watusa. En ell, uneixen la seva experiència evocant una atmosfera subtil, un univers de sensacions orgàniques i sons perifèrics, on s’enfronten cruesa i delicadesa en una amalgama d’ambients erigits en la desesperança. La gravació, realitzada en viu a la sala Sinestèsia (Barcelona), va ser concebuda com una improvisació contínua, editada i dividida en dues parts per a la seva publicació.

Tomomi Kubo és una ondista, improvisadora i compositora involucrada en un ampli ventall d’activitats: col·laboracions amb orquestra, música de cambra, dansa contemporània i també en la gravació de bandes sonores per a pel·lícules, teatre, sèries de televisió i espots publicitaris.
Fernando Carrasco és un guitarrista atret per l’exploració del món textural del so i el seu vessant expansiu, la tensió entre l’abstracte i la melodia minimalista, drone, ambient i la utilització d’elements propis del folk nord-americà. Ha publicat diversos treballs discogràfics com a integrant de les formacions Völga i L’Ocell.

R de K presenta Kokiko

R de K és un apassionat de la música, col·leccionista, DJ, presentador de ràdio, i col·laborador del segell Zona Watusa. Amb una àmplia gamma de homemade sounds i enregistraments de camp, R de K construeix paisatges sònics, presents a Kokiko, un dels seus darrers treballs.

R de K

La jornada finalitzarà amb el set de DJ Watusawa


×