Tallers i monogràfics a la primavera

Explora, crea, aprèn i nodreix les neurones amb els tallers i monogràfics d’aquesta primavera al Convent.

Inscripcions a partir del 20 de març al nostre web
inscripcions.conventagusti.com

No hi ha excusa que valgui, no deixis que es desinflin els propòsits que et vas fer per Cap d’Any quan només han passat tres mesos. D’acord, sí, gener i febrer són mesos que fan una mica de bola i es fan difícils d’empassar, però ara ja està! Els dies s’han allargat, ja no fa fred, i els mediterranis tornem al nostre hàbitat natural: els espais públics. El teu cervell ja no està en mode de reserva, i et demana que l’estimulis, que donis menjar a les teves inquietuds amb nous coneixements, estímuls i experiències.

I aquí és on entren els tallers i monogràfics del Convent de Sant Agustí per la Primavera 2023, un munt de propostes per tots els gustos!

Tallers de Creació Sonora, Visual i Audiovisual. Tot d’eines per la producció musical, la composició, la generació de visuals en directe, mapping i molt més! Tornen els tallers de creació sonora amb cursos introductoris d’Ableton Live, Live Coding amb Tidal Cycles, Creació de Bandes Sonores, Processos i Tècniques de Mescla amb LogicPro, Disseny sonor amb instruments analògics, i un monogràfic a la Història de les Músiques d’Arrels Afroamericanes. Pel que fa a la creació visual i audiovisual, trobaràs tallers amb programari com Touchdesigner, QLAB (reproducció multimèdia en les arts escèniques); i laboratoris de teoria i pràctica creativa: Videomapping i Mapping Arquitectònic o la Creació d’una Videoinstal·lació Interactiva.

Pel que fa als tallers de Dansa, Benestar i Moviment trobaràs un munt de propostes per mantenir un equilibri entre cap i cos.

Propostes per diverses modalitats de dansa (Tog Chöd, Butô, Dansa Contemporània, Dansa Integrada) amb el moviment com a mecanisme d’aprenentatge corporal (Dansa Consciència i Moviment, Dansa i Feminitat o Sanar amb la Dansa) o propostes pel moviment creatiu i l’autopercepció (Ioga i Mindfulness; Lu Jong; i Pilates, Ioga i Moviment)

Aquesta primavera al Laboratori Digital del Convent porta eines per retratar la realitat de maneres ben diferents.

Per una banda, hi trobaràs un cicle de tallers amb la fotografia com a nexe. Composició, edició, com capturar escenes quotidianes de la millor manera i altres elements que et permetran capturar tot el que et proposis. Per altra banda, trobaràs un monogràfic d’iniciació a la ràdio i al pòdcast, una manera diferent d’explicar el què passa a través de les ones.

MakerConvent: Introdueix-te al #DoItYourself

Exploreu l’univers digital amb taller d’impressió 3D i de Brodat Digital i explora la teva creativitat visual amb el taller d’il·lustració i collage.

MakerEnFamília : Creació i tecnologia per tothom. Et podràs introduïr al món de l’StopMotion i crear una minipel·lícula als tallers impartits per Janka Trojcakova

Tallers per adolescents i joves!

Franjaconvent ofereix tallers per a iniciar als adolescents amb activitats com hip hop, K-POP,  escacs, manga o  il·lustració digital. Activitats amb #FranjaConvent i #MakerConvent

Programa en PDF
Web dels tallers

Categoria: Tallers
×