Tallers en línia

#ENCLAUSTRADES
TALLERS DES DE CASA
Oferta formativa en línia, Gratuïta.
De maig a juny
Inscriu-t’hi a partir del 14 de maig

Us proposem 14 tallers i monogràfics per seguir en línia la formació periòdica del CC Convent de Sant Agustí. Una selecció molt variada d’eines i recursos que vincula col·laboradors habituals del centre. Propostes pensades en aquests temps de confinament i adaptades a les possibilitats del treball que dóna la xarxa.

Dansa, moviment i benestar
Creació i salut a través del moviment per tots els cossos. Una oportunitat per continuar una pràctica habitual o descobrir un univers nou. Tècniques mil·lenàries o contemporànies, relaxació o ritme, tria la teva proposta:

Creació Audiovisual
Tallers i monogràfics per endinsar-se en les eines de producció sonora i visual més enllà de l’ús de les tecnologies, abordant aspectes teòrics essencials a la pràctica artística.

Laboratori Digital
Una proposta de comunicació digital per repensar el teu projecte i un seminari per aprofundir en el concepte de “tecnologia entranyable”, una manera diferent d’entendre el món digital.

MakerConvent
Aprofundim en les eines de disseny, prototipatge i creació digitals amb dues propostes.

www.conventagusti.com/tallers

Els tallers són gratuïts i cal fer-ne inscripció prèvia. Les inscripcions estan obertes fins a 24h abans de començar el taller o fins a exhaurir places. Les places són limitades, et suggerim que t’apuntis només a una proposta.

×