Tallers a la tardor 2023

Inscripcions a partir del 12 de setembre

Setembre és un mes per assentar totes aquelles idees que hem barrinat al llarg de l’estiu i donar-hi forma perquè no quedin en l’abstracte. Aquesta tardor el Convent de Sant Agustí engega els motors del curs amb un munt de propostes i tallers, on podràs vehicular totes les ganes acumulades en noves experiències i coneixements.

Moviment
Explora els llenguatges de la dansa i aprèn a escoltar el teu cos amb els tallers de dansa i moviment d’aquesta tardor. Propostes des del clàssic fins al contemporani, i des de la relaxació fins l’urbà. Dansa, Consciència i Moviment, Tog Chöd, Butô, Contemporània, Voguing, “Perreo”, i moltes més propostes amb enfocaments ben diferents.

LuJong a la sala noble

Creació Sonora i Visual
Les propostes per la Creació Sonora d’aquesta tardor venen carregades de novetats que s’afegeixen als tallers ja existents. Eines per expressar la nostra creativitat a través del so i que et permetran tirar endavant els teus projectes, o tallers que volen reforçar la idea que la creació i l’experimentació sonora no entén d’edats. Tallers d’Ableton Live, Creació Musical amb SoundCool, Introducció al Live Coding amb Tidal Cycles, Teoria Musical per Música Electrònica, Producció Musical amb Instruments Electrònics, Improvisació i Experimentació per gent gran, MaxMSP… D’opcions n’hi ha un munt.

Síntesi Modular

Aquesta tardor també trobaràs tallers de Creació Visual i Audiovisual de tots els tipus. En el camp dels visuals t’esperen eines des de la maquetació de cartells amb Illustrator fins a l’edició de fotos amb Photoshop, passant per tallers més propers al món escènic com QLab, o a programari de generació de visuals com Touchdesigner. Pel que fa als tallers audiovisuals, aquesta tardor podràs explorar el món del micromapping i del mapping arquitectònic, o crear una video instal·lació interactiva.

Crea una video Instal·lació

Laboratori digital
El laboratori digital trobaràs recursos que podràs aplicar tant en el teu dia a dia com en l’àmbit laboral. Tallers d’iniciació al món de la ràdio i el podcast, de transformació digital i més!

MakerConvent
Entra a formar part de la comunitat maker amb passió per la tecnologia i l’aprenentatge! Hi trobaràs tallers introductoris al brodat digital, d’il·lustració digital, tallers d’stop motion per infants.

Acadèmia Maker

Tallers amb FranjaConvent
I per acabar, també tornen els tallers joves de Franja Convent, amb propostes ben variades. Tallers de dansa com Dansa urbana, Krump, K-Pop; però també tallers d’il·lustració com el taller de Chibi o un taller introductori a la il·lustració digital.


Categoria: Tallers
×