Tallers a la tardor 2019

Tallers i monogràfics per a la tardor 2019.
Inscripcions a partir del 9 de setembre

La il·lustració de portada creada per Júlia Rúbio, s’inspira en la disciplina “Tog Chöd“, o dansa de l’espasa de la saviesa, basada en les tècniques de meditació tibetanes de les danses de Yama, que podeu descobrir de la mà d’Inma Vicente.

La tardor està plena de noves propostes de dansa, moviment i benestar. Flamenc contemporani descalç o àrab, Butô, dansa contemporània, estiraments, meditació o Feldenkrais, son algunes de les activitats de moviment que s’estrenen al darrer trimestre de l’any.

La creació sonora i visual es desplega amb un munt de propostes tant en l’àmbit dels softwares com de les eines teòriques i els laboratoris. Els clàssics aplicatius com Ableton Live, Logic o After Effects es combinen amb programari de software lliure, amb algunes propostes pensades per a usuaris que comencen i d’altres destinades a professionals que desitgen aprofundir en el seu projecte.

Amb MakerConvent podeu coneixer una gran quantitat de recursos tant tecnològics com manuals: des d’Arduino o RaspberryPI fins al taller d’instal·lacions artístiques conduït per Irma Marco.

Els més creatius podran gaudir dels diversos tipus d’enquadernació artesana, amb llibretes o àlbums personalitzats i una proposta especialment pensada per a crear els teus propis regals de nadal, que descobrirem amb Jes Casanova.

Al laboratori digital del Convent t’oferim des dels recursos per a construir el teu web o portar la comunicació digital del teu projecte, fins a la creació d’entorns de realitat virtual. 

Els joves i les famílies, tenen un espai molt especial durant tot el trimestre, amb activitats lúdiques i educatives, així com grups estables.

Llibret amb la programació AQUÍ
www.conventagusti.com/tallers

Categoria: Tallers
×