Querenda Angapeti : El aliento infinito del sol

[CONCERT]
Crearte Asociación Cultural presenta:
“Querenda Angapeti : El aliento infinito del sol”
3 de maig a les 21h

Amb Octavio Beltran, Tente en el Aire i la Camerata Internacional de Barcelona.

Vídeo art i música s’uneixen per a oferir-nos un espectacle interdisciplinari que uneix tres visions musicals amb una particular posada en escena.
Un esdeveniment que ens mostra el recorregut inesgotable i infinit del vent del sol que inicia el seu viatge des del Mèxic ancestral. Arriba fins nosaltres transformat en mil mutacions de so i màgiques iridescències. Cinc segles de música en el qual l’alè de “Querenda Angapeti” (el sol) arriba fins nosaltres i segueix el seu infinit viatge.

Octavio Beltrán
Llicenciat en Composició pel Conservatori de les Roses de la ciutat de Morelia, Michoacan, Mèxic. Ha escrit música per a cinema, teatre, dansa, performance, radio art i diversos grups musicals.
Investigador de la música en Mèxic, especialitzant-se en la música i instruments prehispànics, la seva major passió és difondre la riquesa de la música mexicana, especialment la produïda abans de l’arribada dels Espanyols. Actualment és professor en el curs de música medieval a Besalú.

Tente en el Aire
Grup resident a Barcelona dedicat a la interpretació de la música antiga amb especial èmfasi en el repertori del segle XVIII de la qual fora la Nova Espanya, actualment Mèxic.
La recuperació i difusió de les obres musicals que es van escoltar en la Nova Espanya, tant d’autors locals com europeus, són els objectius de Tente en el Aire.

Camerata Internacional de Barcelona (CIB)
Neix de la iniciativa, obstinació i il·lusió d’un grup de músics professionals inicialment formats en el Sistema Nacional d’Orquestres i Cors Juvenils i Infantils de Veneçuela, fundat fa 43 anys pel mestre José Antonio Abreu.
Aquests joves artistes creadors de la CIB han arribat a la ciutat comtal amb el propòsit de contribuir al seu desenvolupament cultural i enriquir la seva diversa tradició artística.

Disseny de Vídeo-art: Alvaro Muñoz-Ledo
Imatges: Mariona Cabassa
Idea i coordinació: Iván Lorenzana

×