Polseguera presenta Vida Grisa + J.G.G

[Música]
POLSEGUERA presenta Vida Grisa (Bubota, 2019) + J.G.G.
Divendres 24 de gener : 20.30h
Preu: 5€

El grup POLSEGUERA presenta el seu primer llarga durada “Vida Grisa” amb una nova formació en directe i un so carregat de noves influències i perspectives.

El treball, produït en solitari per Tomeu Mulet al seu estudi domèstic de Barcelona, és el tercer registre en la vida del grup, després de Sa Mata Escrita (Famèlic / Bubota / Discos Walden, 2017) i l’EP de presentació, el single digital Eco/Aiguavés (Famèlic, 2017).

Vida Grisa treballa a partir de la profunda llaga emocional que envolta la pèrdua, un treball que evoca la maduresa i l’absència de la innocència de la joventut, plasmades en vuit cançons que líricament s’influencien per poetes com Blai Bonet, Andreu Vidal o Antoni Bauçà.

El directe és una conversa entre Tomeu Mulet amb la veu, guitarra i el sampler i Biel Riera (Jorra i Gomorra) amb baix, sintetitzador i pad.


La presentació compta amb el directe de J.G.G., que vàrem tenir el plaer d’escoltar en altres oportunitats a la Sala Noble del Convent. Ell diu que la seva música és un amalgama de sons provinents dels punts més llunyans de la galàxia i el temps però amb els peus posats en l’espai i el present més immediats, i que les seves cançons a vegades fan ballar, a vegades poden marejar o fins i tot semblar esquives, però sempre tenen una melodia que busca envoltar-te i enganxar-te.


+Info
www.bubota.net/artistes/polseguera

×