[Exposició] Pang! Transmutacions Sonores de Deiffmg

De l’1 al 23 d’abril
Hall Plaça de l’Acadèmia

Horaris de visita:

matins de 10 a 13:30h
tarda de 16 a 19:30h
Aforament limitat a 5 persones.

Visites guiades amb l’artista:
19 i 21 d’abril de 17:30 a 18:30 
Inscripcions aquí 

collage amb tres partitures gràfiques de l'exposició

PANG! Es un projecte que té com a objecte d’estudi la partitura musical i continua el desenvolupament de la notació gràfica. El sistema combina recursos del disseny gràfic, la il-lustració, el còmic, la notació anglesa i alemanya, jocs populars, textos i símbols per generar aquests documents.

Les partitures són un esquema o guió per desenvolupar un relat sonor a partir de la improvisació contextual. En aquesta exposició hi ha una selecció de 20 partitures i exemples de com tocar-les. Si vols saber més del projecte, pots consultar un fanzine explicatiu sobre la notació gràfica aquí.

vista de dues partitures gràfiques en mà

Deiffmg – és un artista jove que combina moltes aptituds des de la il·lustració, l’art conceptual, la pintura digital, l’art tradicional (Ecoline), el disseny gràfic o la música electrònica.
Pel que fa a l’àmbit musical, s’ha format tant en música clàssica com contemporània: ha estudiat nou anys guitarra clàssica al conservatori de Badalona sota la tutela de Mª José Santos i s’ha format en música electrònica amb Marcel Leal ( 2012), Alex Martin (2019), Andrew Huang (2020) i en art sonor amb Laura Llaneli (2020). Amb el seu projecte personal de música Ferida (2019) ha autoeditat 2 àlbums i ha tret un Cassette, «La Flor Modular» (2020) editat per Empty6packs.

Un vídeo de l’exposició al CC Pere Quart
Categoria: Exposicions
×