Convocatòria Mostra Sonora i Visual 2020

CC Convent de Sant Agustí
Convocatoria XII Mostra Sonora i Visual

Instal·lacions artístiques, actuacions o performances en directe i altres activitats

Presentació de projectes : del 13 de febrer al 8 de març.

Del 9 al 13 de Juny arriba la XII edició de la Mostra Sonora i Visual. Aquest projecte nascut l’any 2000 ha estat un escenari viu per descobrir perspectives molt variades de la creació artística contemporània local i internacional.

Al llarg d’aquests anys, la mostra ha acollit històries i visions que han repensat temes com l’habitatge, la industria, l’educació, la feina, el gènere, la tradició, la diversitat, la salut, la sostenibilitat, l’ús de les tecnologies o la innovació social.

La Mostra Sonora i Visual és moltes coses, però totes juntes volen crear un entorn, un marc de creació cultural per a tots els públics representat en formats molt diversos com les instal·lacions i peces interactives, els directes o seleccions musicals, la dansa i l’exploració del moviment, la performance, conferències i xerrades, activitats familiars o tallers, entre d’altres.

Dels cilindres a l’Mp3 i del Zoòtrop al Mapping. Un dels interessos que vol incentivar la Mostra Sonora i Visual és la reflexió sobre la història de la creació experimental: els seus orígens, la participació de les dones, les relacions amb la ciència i les diverses disciplines artístiques així com de la influència de les cultures tradicionals d’arreu en l’àmbit contemporani.

Convocatòria en català

Convocatoria en castellano

+Informació
conventagusti.com/mostra

Algunes fotografies de l’edició 2018 realitzades per Cristina Claramunt

XI Mostra Sonora i Visual
×