III Concurs de Fotografia de la Festa Major del Casc Antic

Si tens una càmera fotogràfica o qualsevol dispositiu electrònic amb càmera i vols enviar-nos la teva mirada de la Festa Major del barri, et proposem participar d’aquest Concurs.

Foto de César Algora, guanyadora de la categoria “La més descarada 23”.

Com participo?

Presenta fins a 3 fotografies originals, amb un títol i la categoria per la qual es presenta (p. ex. nomdelafoto_categoria 1. jpg).
Indica el teu nom i cognoms, l’edat, l’adreça i el CP, el telèfon i un correu electrònic. 
Envia-les en un arxiu digital adjunt (en format .jpg o .tif) o per wetransfer al correu electrònic fotofestamajor@gmail.com
També ens les pots fer arribar al CC Convent de Sant Agustí en Format DIN A4.

Quan puc presentar-les?

Des del 20 de juny fins al 4 de juliol de 2024  

Hi ha tres categories:

– La més del Barri
– La més Festiva
– La més Descarada

Consideracions a tenir en compte

Els participants es responsabilitzaran de ser els únics autors del material presentat, dels drets a tercers, així com de qualsevol possible reclamació per drets d’imatge sobre les obres presentades al concurs.

Les persones participants cediran al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, a la Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic i a l’Ajuntament de Barcelona els drets de reproducció i comunicació pública de les seves obres amb la finalitat de difondre la Festa Major del Casc Antic, els quals faran constar l’autoria de la fotografia reproduïda.

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les seves bases.

Quan sabré els resultats?

Dimarts 9 de juliol el Centre Cívic es posarà en contacte amb els guanyadors.

Els premis estaran dotats de vals-regal dels equipaments culturals i dels comerços col·laboradors, els quals conformen el jurat.

I després?

Les fotografies guanyadores i finalistes s’exposaran al Centre Cívic Convent de Sant Agustí i es publicaran a l’Instagram de la Festa Major de Casc Antic #fotofestamajorcascantic

La inauguració de l’exposició i el lliurament de premis serà dimecres 10 de juliol a les 18.30h al centre cívic. Us hi esperem!

Foto de Marc Navarro, guanyadora de la categoria “La més festiva 23”.
Col·labora: Mercat de Santa Caterina, Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Estudi Fotogràfic Dori Barranco, Museu Etnològic i de Cultures del Món.

×