Cabeza de Topo #13 amb 4’33” café

“No entiendo por qué la gente se asusta de las nuevas ideas. A mí me asustan las viejas.” John Cage

[Música/Directe]
CDT#13
Cabeza de Topo, edició 13 amb 4’33” Café
28 de febrer : 2
0h . Col·laboració 6€
Juan Antonio Nieto, Javier Piñango, Pinastri! i Primo Gabbiano + Visual Pal
Transmissió en directe Teslafm.net

El col·lectiu 4’33” Café neix sota la forma d’un projecte cultural, una plataforma que té com a objectiu la difusió de noves i creatives músiques que es fan aquí i allà. El novembre de 2013, 4’33” Cafè posa en marxa una sèrie d’esdeveniments efímers anomenats “Cabeza de Topo” (#CDT). CDT han estat esdeveniments pensats per a petits grups de persones, que tenen lloc en espais insospitats de Barcelona i voltants.

Juan Antonio Nieto
També conegut com a Pangea és un músic experimental i artista sonor espanyol.
Va començar la seva carrera musical com a bateria en els grups de la Moguda madrilenya, Aviador Dro i Alphaville. A mitjans dels anys 90 va començar la seva carrera en solitari en la Música electrònica amb Shakermoon i en duo amb José Luís Abel sota el nom de Fracture!

Javier Piñango
És director del festival internacional de música experimental Experimentaclub i del projecte de difusió i promoció de música experimental del mateix nom. A més és co-director del projecte iberoamericà d’intercanvi artístic i cooperació cultural Experimentaclub LIMb0.
Des de 2010 treballa en solitari sota el títol genèric “i.r.real” amb diversos treballs publicats.


Juan Antonio Nieto & Javier Piñango. Festival NoNoLogic edició 2017 al Convent

Primo Gabbiano + Visual Pal
Antonio Clavijo Victori (Primo Gabbiano) és músic i artista visual de Barcelona. Amb Primo Gabbiano explora la faceta més experimental de la música, utilitzant drons, paisatge sonor, noise, ambient i electrònica primitiva.
Visual Pal és una artista visual que utilitza el vídeo com a instrument i la vídeo-instal·lació com a territori fèrtil per a l’exploració. Els seus treballs mostren matisos que fan necessari un visionat actiu; es tracta de peces senzilles però polisèmiques oferint espais per a l’espectador atent.

Pinastri!
Pinastri! és el nou projecte de Fernando Carrasco (guitarra elèctrica i efectes) i Àlex Reviriego (òrgan elèctric i efectes), col·laboradors des de 2015 en formacions com a L’Ocell i Völga. El seu so, a mig camí entre la improvisació i la composició esbossada, genera tensió entre l’abstracte i la melodia minimalista. Capes de so ambiental, drone, evocacions melòdiques vaporoses i aïllades …
La formació és de caràcter variable, incorporant diferents col·laboradors en cada aparició. Per CDT#13 comptaran amb la participació de Laia Vallès al sintetitzador modular.

+Info

×