Visuals per arts escèniques

logo inscriute3

Del 26 al 29 de setembre de 17.30 a 21.30h

Professor: Paco Gramaje (Cia. Girasomnis)

Preu: 86,15€

Mapping, interactius i performance audiovisuals

visuals per a esceniques_girasomnis 2

Es recomana portar ordinador portàtil i USB o disc dur

S’analitzaran casos pràctics dels projectes realitzats pel professor: GIRASOMNISKREOMANCER, WEMAPP, des de la fase inici/concepte, desenvolupament, part tècnica i ressolució de problemes. S’oferiran els coneixements bàsics per a plantejar un projecte multimèdia aplicat a la performance o les arts escèniques i tècniques bàsiques de mapping i projecció. Es tracta d’un enfocament artístic tant a nivell d’imatge com de so.

El programari que s’utilitzarà serà VDMX, Millumin, Mapping Matter, After Effects, TouchOsc. Es treballarà amb entorn Mac, Kinect, càmeres i controladors midi. Es tractaran els següents continguts:

Introducció als tres projectes (Girasomnis, Kreomancer i Wemapp). Experimentació i performance àudiovisual: Kreomancer. Il·lustració en viu. Making off i exemples.

Introducció a VDMX: crea la teva pròpia interface. Cas pràctic VDMX: L’Arbre de Kreomancer d’ulls audioreactiu.

Dansa, música i visuals a Teatre: el cas de Girasomnis. Aspectes tècnics: Projectors, resolució, còdecs de treball, il·luminació, obturadors DMX, dimensions d’escenari, mapping, distàncies, cablejat i solucions alternatives. Resolució de problemes. Pantalles i teles de projecció. El concepte Girasomnis. Busca el teu concepte. Making off contingut audiovisual. After Effects i Cinema 4D.

Making off de la música. Breu introducció a Ableton Live. La música és la llavor. Tempos musicals. Correlació BPMS Frames/segon. Introducció a Millumin. El timeline. Interactivitat i mapping: Estudi Wemapp. Cas Pràctic VDMX amb càmeres i mapping sobre cubs.

visuals esceniques al netlab

visuals per a esceniques_girasomnis 1

visuals per a esceniques_girasomnis 3

pacogramaje.com

×

Comments are closed.