Street Dance

logo inscriute3

D’11 a 16 anys

Dimarts de 18.30 a 20h

Del 10 d’octubre al 12 de desembre

Professora: Lorena Pérez

Preu: 43,89€

Podeu inscriure al nen/nena venint al centre o via online.  En cas d’inscripció online, són les dades del menor les que cal reflectir a la fitxa d’inscripció.

Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant.  Trobareu document i instruccions a conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

L’ Street Dance és un moviment cultural que neix a principis dels anys 70 entre les comunitats d’origen africà i hispanoparlant del barri sud del Bronx, a New York.

L’ Street Dance com a dansa urbana, te com a objectiu gaudir a través del ritme, la musicalitat, la tècnica i el “Groove”.

En aquest taller coneixeràs  diferents estils de la vella escola del Hip Hop (Old School) , com és el cas del looking i el popping, i el Newsytle, com en el Funky i el Break Dance, a través de músiques més actuals.

Mitjançant la dansa, tant coreografies o estil lliure (freestyle),  aprendràs a comunicar-te amb el teu cos, afavorint la teva expressivitat.

Aprendràs a desinhibir-te exterioritzant sentiments, sensacions, idees, conceptes…

A més, aprendràs disciplina mitjançant coreografies, musicalitat  i dissociacions del cos, i ampliaràs la coordinació i agilitat del cos gràcies als moviments acrobàtics del Break Dance (ja que te influència de la gimnàstica i les arts marcials).

43,89€ Buy Filed in: Joves, Mes
×

Comments are closed.