Síntesi de so en Ableton Live

Dimecres de 19 a 21.30h
Del 16 d’octubre al 6 de novembre
Professor: Javier Salthú
Preu: 54,45€

El taller pretén introduir un conjunt de nocions i criteris bàsics del disseny de so, basant-nos en un grup específic d’eines, que per exemple ens permetin crear i editar els nostres propis presets, o modelar elements sonors originals que puguin adaptar-se a les necessitats particulars de cada artista.

Javier Salthú

Comença els seus estudis com a instrumentista, desenvolupant des del primer moment un profund interès per la tecnologia, el software i els mitjans que aquests ofereixen per a la creació musical.

Títol de Professor en Música i Llicenciatura en Música Popular (Universitat La Plata, 2012 i 2013). Especialitzant-se en disseny de sonor, producció musical i programació. El 2011 forma VGDLT, projecte sota el qual edita fins a la data quatre produccions d’estudi. Les seves composicions exploren un terreny híbrid que transcorre entre sonoritats acústiques, electròniques i altres pròpies d’un univers imaginari. Aquesta recerca defineix un llenguatge propi, transitat per ambients abstractes, paisatges minimalistes i textures profundament elaborades. El 2015 crea Noiss Coko, espai exclusivament dedicat al desenvolupament de programari i eines per Ableton Live, publicades conjuntament amb Isotonik Studios. Durant els últims anys desenvolupa un actiu rol docent, organitzant recentment cursos de formació al costat de Academy 303, Dit i Dj Productor, entre d’altres.

+Info
Javier Salthú Soundcloud  i canal de Youtube

×