Pilates

logo inscriute3

Dimarts de 20 a 21.30h

Del 3 d’octubre al 28 de novembre

Professora: Tesi Paiva

Preu: 55,38€

PILATES 2

Hi ha qui diu que aquest mètode és molt més que un conjunt d’exercicis: és una forma de pensar i un estil de vida … Però, què és exactament?

El seu autor, Joseph H. Pilates (1880-1967), el va definir com:

“La ciència i art del desenvolupament coordinat de la ment, el cos i l’esperit a través de moviments naturals sota l’estricte control de la voluntat” i li va donar el nom de Contrologia.

El Mètode Pilates és un mètode que proposa una altra manera de fer i entendre l’exercici físic. És un mètode molt intens i efectiu. En definitiva, busca un treball integral de la ment, del cos i de l’esperit, és una educació corporal molt completa en la qual es treballa el cos com un tot, des de la musculatura superior fins la inferior, i en la qual intervenen per igual i en harmonia la ment i el cos.

El mètode és una rutina d’exercicis que proposa donar èmfasi al que Pilates va anomenar: “Powerhouse” o “Mansió del poder”, és a dir, a la musculatura del tronc, principalment els abdominals profunds.

El “cotilla o faixa muscular” que desenvolupem al voltant de l’eix central de la nostra columna repercuteix positivament en la resta d’articulacions de tot el cos.

Pilates va desenvolupar més de 300 exercicis amb les seves variants, que inclouen exercicis a terra i amb aparells.

Comments are closed.