Lliure improvisació musical

| 9 de desembre de 2016

Divendres 26 de maig de 18 a 21h

Dissabte 27 de maig de 10.30 a 13.30h

Professor: Luís Tabuenca

Preu: 32,31€

Els alumnes han de portar el seu instrument musical

Objectius del taller
Per mitjà de senzilles pautes i jocs, l’objectiu del taller serà ajudar als participants a adquirir una sèrie d’eines relacionades amb la Lliure Improvisació perquè després puguin aplicar-les en la seva pràctica musical.

A qui està dirigit
Professionals, estudiants i/o aficionats de la música. Com més variat sigui el grup, millor.
No és necessari coneixements previs.

El treball durant el taller
El taller es divideix en dues fases:
I. Treball amb els participants en diferents jocs/exercicis que ajudin a desenvolupar la seva creativitat musical. Per mitjà de senzilles pautes es desenvoluparà l’exploració tímbrica, la improvisació i l’escolta activa.
II. Presentació pública. Aquesta presentació serà una part més del procés d’aprenentatge i servirà per compartir les eines adquirides durant el taller.

Els alumnes han de portar els seus instruments musicals.

BIO:

És percussionista, improvisador i compositor. Ha col·laborat amb múltiples artistes i realitzat gires per Europa, Asia i América, tocant en diversos festivals com el Munstersommer Summer Festival (Freiburg, Alemanya), Monday Evening Concerts (Los Angeles, EUA), Newbury Spring Festival (Newbury, Anglaterra), LUX Festival (Sevilla, Espanya) o el Festival Internacional de Musica Contemporània d’Alacant. Ha gravat per a Mode Records, RTVE, RAI i Radio Nacional de Catalunya.

luistabuenca.com

×

Comments are closed.