Laboratori Escena Digital

Dilluns de 19.30 a 21.30h
Del 7 d’octubre a l’11 de novembre
Professora: Brisa MP
Preu:  49,22€

Espai de co-creació transdisciplinar per a  desenvolupar petits projectes escènics amb l’ús de mitjans electrònics i digitals.
   

Curs per desenvolupar projectes propis per a artistes emergents amb algun tipus de projecte escènic o performatiu “trans o interdisciplinar”. Que vincula noves tecnologies, art sonor, art electrònic, vídeo, o nous mitjans.

El curs desenvolupa una idea pròpia dels participants de manera unipersonal o grupal, exercicis que serà exhibit al final del cicle del taller.

Adreçat a alumnes amb experiència prèvia en dansa, performance, teatre, cinema, arts visuals, fotografia, vídeo o cinema que vulguin desenvolupar un projecte.

Teaser de LED per BrisaMP

Brisa MP: El seu treball de dansa en pantalla va començar als inicis del 2000, generant obres i mostres de screendance. Ha impartit cursos a Universitats, Centres Culturals i Festivals de Dansa i Screendace. Co-fundadora del Fòrum Llatinoamericà de Videodansa (2006) i Xarxa Iberomaericana de Videodansa (2016). Ha participat de festivals i trobades d’Audiovisual, Dansa i Arts Medials a Europa, Oceania i Amèrica Llatina.
El 2006 va obtenir el SOGEDA PRIX en la IV Biennal de Dansa de Mònaco. El 2009 va publicar llibre INTERFERÈNCIES i ha escrit articles sobre cos i tecnologia i Videodansa en diferents revistes i llibres.
És Llicenciada en Arts Visuals i s’ha graduat en Estudis de Dansa a l’Universitat Arcis (Xile) Postgraduda d’Estudis en Cultura Visual UB (Barcelona). Va cursar el Magister en Tecnologia i Estètica de les Arts Electròniques UNTREF (Argentina). És directora del Festival Internacional de Dansa en Pantalla, Chile (FIVC)  i del Festival Interface: Arte, Cuerpo, Ciencia y Tecnología.

×