La meva veïna fa fanzins: autoedició gràfica i sonora

#creaciovisual #creaciomusical

Sons i formes de barri

De 14 a 17 anys

Dimecres de 19 a 21h

Del 7 de febrer al 7 de març

Professores: Tool_Eines per la Cultura – FunFanFest

Preu: 29,26€

Podeu inscriure al nen/nena venint al centre o via online.  En cas d’inscripció online, són les dades del menor les que cal reflectir a la fitxa d’inscripció.

Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant.  Trobareu document i instruccions a conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

Taller-laboratori d’autoedició gràfica i sonora

És un espai per experimentar i observar el barri, i representar aquesta percepció a partir de la construcció d’un FANZÍN o un suport autoeditat. Es buscarà utilitzar el registre de l’entorn a partir de diferents formes: narrativa, fotografia, il·lustració, collage, enregistraments de camp, entrevista, mapes, o qualsevol altra expressió plàstica i sonora, el que prefereix cadascú dels participants. Amb tot el material recollit i treballat, i amb l’aplicació de les diferents tècniques de realitzar un fanzín, cadascú porta a terme la producció de la seva pròpia autoedició, sonora o gràfica.

Amb aquest taller, per un costat, es dóna a conèixer el fanzín com a vehicle informatiu i creatiu, capaç d’assolir molts formats i materials diferents, incidint en el seu caràcter híbrid i dinàmic, les seves tècniques de realització i formes de producció. Per altre costat, es busca establir una mirada més aprofundida, tant a escala visual com sonora, emocional, històrica, biogràfica o de la vivència personal al seu barri.

Al final de la realització del taller, s’organitzarà una petita exposició al Convent de Sant Agustí amb els fanzins realitzats. [data a pactar segons disponibilitat dels espais]

Ana Manaia
Gestora cultural, amb el “guiño” de l’antropologia. Des del seu treball com a programadora cultural i freelancer en diferents projectes, toca diferents tecles del àmbit artístic i cultural: dissenyar projectes culturals amb caràcter experimental i multidisciplinar; comissariar exposicions i espais conceptuals; crear estratègies i relacions entre territori, públic, art i artistes.

Irma Marco
Artista que es mou entre l’experimentació sonora, la instal·lació i l’edició independent. La seva producció, que es mostra sota diferents formes i en diferents contextos, té com a nexe comú el so, ja sigui de manera directa o en forma de concepte.

www.funfanfest.com
@funfanfest

29,26€ Reserva Categoria: Joves
×