Música amb seqüenciadors analògics Korg Volca

logo inscriute3Dimecres de 19.30 a 21.30h

Del 3 d’octubre al 7 de novembre

Professor : Marc Pitarch

Preu : 65,34€

Fes música amb els seqüenciadors analògics Korg Volca

All-focus

Si tens interès per la creació de música electrònica o ets dj, i vols produir els teus propis temes aquest taller et por interessar.

Durant els anys 80 les caixes de ritmes seqüenciades, especialment la mítica Roland 808, van significar una forma nova de crear ritmes, mitjançant un seqüenciador de 16 passos.

La sèrie VOLCA de Korg es composa d’un conjunt de sintetitzadors analògics i un sampler, tots amb el seqüenciador incorporat. Hi ha la caixa de ritmes (Volca Beats), seqüenciador de baixos (Volca Bass) i seqüenciador de teclats (Volca Keys) que són compactes i portàtils.

Al taller podràs conèixer els secrets dels Volca combinant exercicis pràctics amb nocions teòriques relacionades amb la composició i la producció musical.

Cada alumne tindrà un kit de tres seqüenciadors per tal de poder conèixer i entendre el seu funcionament de manera individual, alhora que es treballarà en grup per a sincronitzar els tres aparells,

No cal tenir coneixements musicals previs. Es recomana que cada participant porti USB o disc dur i auriculars.

Si tens interès per a la creació de música electrònica o hip-hop. o bé ets dj i vols fer les teves pròpies creacions, és probable que t’interessi descobrir els Korg Volca.

No cal tenir coneixements musicals previs.

Es recomana que cada participant porti auriculars.

marcpitarch.audio

×