Korg Volca

|

logo inscriute3Dilluns de 19.30 a 21.30h

Del 12 de juny al 10 de juliol

Professor : Marc Pitarch

Preu : 53,84€

Creació de música amb seqüenciadors

Durant els anys 80 les caixes de ritmes seqüenciades, especialment la mítica Roland 808, van significar una forma nova de crear ritmes, mitjançant un seqüenciador de 16 passos.

Amb la sèrie VOLCA, Korg ens presenta un conjunt de seqüenciadors analògics (Volca Beats, Volca Bass i Volca Keys), que a diferència de la resta de seqüenciadors del mercat, són compactes i portàtils.

Al taller podràs conèixer els secrets dels tres aparells: la caixa de ritmes (Volca Beats), el seqüenciador de baixos (Volca Bass) i el seqüenciador de teclats (Volca Keys), mentre es combinen exercicis pràctics amb nocions teòriques relacionades amb la composició.

Cada alumne tindrà un kit de tres seqüenciadors per tal de poder conèixer i entendre el seu funcionament de manera individual. Alhora es treballarà en equip per a posar en funcionament els tres aparells de forma sincrònica.

Si tens interès per a la creació de música electrònica o hip-hop. o bé ets dj i vols fer les teves pròpies creacions, és probable que t’interessi descobrir els Korg Volca.

No cal tenir coneixements musicals previs.

Curs recomanat per a majors de 12 anys. Es recomana que cada participant porti auriculars.

marcpitarch.audio

Comments are closed.