Joyful Body

| 15 de juliol de 2016

logo inscriute3

Gaudeix del moviment i la consciència de moure’t

Dijous de 18.30 a 20h

Del 18 de maig al 6 de juliol

Professora: Sachiko Fullita

Preu: 49,22€

A partir de seqüències breus i dinàmiques de moviment individuals i grupals trobaràs el teu moviment per gaudir de la dansa

blog Joyful Body - foto

Joyful Body és:

– Una proposta de treball corporal dissenyada per a (re)descobrir el cos i (re) descobrir-nos des del cos, establint una connexió conscient amb un mateix des del gaudi de moure’s.

– Una invitació a gaudir des de la senzillesa i naturalitat del moviment, reconeixent les possibilitats del propi cos i la seva expressió. Una oportunitat per a que la nostra dansa i expressió puguin convertir-se en una pràctica d’autoconeixement i sanació.

– Una pràctica que ens permet alliberar-nos de tensions emocionals i bloquejos energètics connectant-nos amb l’alegria i la salut.

– Una pràctica per aprofundir en la relació amb el nostre cos, connectant-nos amb la nostra força i amb les diferents formes en les que es manifesta la nostra energia.

– Una partitura d’experiències corporals. Un viatge cap el cos i des del cos. Una dansa compartida i una dansa estesa a la vida quotidiana.

Com practicarem el Joyful Body?:

A través de l’exploració de senzills patrons de moviments, breus seqüències i dinàmiques individuals i grupals entrarem en contacte amb la nostra expressió, permetent-nos trobar el nostre moviment, connectar amb la nostra respiració i sentir-nos lliures per a que el nostre cos dansi la seva dansa en un entorn segur i de confiança.

Porteu roba còmoda.

No es necessària experiència prèvia en moviment. Només tenir ganes d’entrar en contacte amb el cos i gaudir de la consciència de moure’s.

joyfulbody.org

×

Comments are closed.