Flamenc contemporani descalç

Dimecres de 18 a 20h
Del 30 d’octubre al 18 de desembre
(Dimecres 20 de novembre no hi ha classe)
Professora: Trinidad Colomar
Preu: 57,43€

Una nova visió del flamenc ballada a peu descalç i que uneix dansa contemporània i flamenc, integrant tècniques d’arts marcials i meditació activa.

Aquesta expressió artística neix d’una profunda i constant investigació amb el cos i la respiració com a base del moviment, esdevenint un nou mètode molt orgànic, creat per Trinidad Colomar.

Aquest mètode uneix tècniques de Dansa Contemporània i Flamenc, a més d’integrar l’adaptació de tècniques d’arts marcials i meditació activa. Tot des d’un espai més corporal i energètic que parteix de la respiració, l’arrelament, els impulsos i l’expansió de l’espai interior, on el moviment neix de dins cap a fora.

Entrarem en els ritmes o palos bàsics del Flamenc, així com la seva influència i fusió, entrant en l’exploració i la improvisació i també en la coreografia, per desenvolupar tot el potencial que ens ofereix aquesta dansa: arrels i investigació.

T’animes a fer vibrar la terra?

Aquest taller s’adreça a tothom, amants i aficionats del moviment, el contemporani i el flamenc i que vulguin aprofundir en les arrels alhora que explorar noves fronteres.

*Cal portar roba còmode i uns mitjons, si cal. Ballarem descalços.

trinidadcolomar.blogspot.com

×