Fes el teu documental

| 9 de juliol de 2016

Dimecres de 18.30 a 20.30

Del 3 de maig al 7 de juny

Professors: Tom Garner i John English – OTOXO Productions

Preu:  49,22€

Aprèn les bases teòriques per realitzar el teu documental.

En aquest taller s’aprendran les bases teòriques per poder realitzar un documental. No es necessita equip ni experiència prèvia.

imagen convent

Sessió 1: Trobar el tema.

La sessió d’obertura guiarà els participants durant el procés de descobriment i selecció del gran tema i dels personatges. La base fonamental de tots els documentals.

Sessió 2: Enregistrament d’àudio d’alta qualitat i visual amb pressupost zero i zero experiència.

Encara que no es tingui cap experiència o un equip de filmació, a través d’una introducció a la composició, de l’anàlisi per treure el màxim rendiment dels més bàsics dels dispositius i un seguit d’activitats pràctiques aprendrem exactament què fer i què no fer, per tal d’aconseguir aquest objectiu.

Sessió 3: Escriure un tractament i la planificació de la seva producció.

L’escriptura i la planificació és essencial per a qualsevol producció documental, sobretot per als que tenen poca o cap experiència. En aquesta sessió s’explicarà com algunes tècniques d’escriptura simples poden afectar dramàticament la qualitat de la pel·lícula final.

Sessió 4: Preparació i realització d’entrevistes.

El procés de l’entrevista és vital per al documental i triar les preguntes més adients és bàsic per poder obtenir un bon resultat final. En aquesta sessió ens centrarem en la preparació, el desenvolupament i la tècnica més adequada per obtenir una bona entrevista.

Part 5: Edició de la pel·lícula.

Per als cineastes sense experiència, l’edició és sovint el major desafiament, i el punt on la majoria de les pel·lícules s’abandonen. En aquesta sessió es proporciona una introducció clara i senzilla de tots els elements clau del procés d’edició per assegurar que es pugui obtenir el màxim profit de la filmació.

Part 6: El següent pas

Una vegada que s’acaba la seva pel·lícula és molt probable que es vulgui començar a fer una altra, però abans cal analitzar la feina feta que ens ajudarà a millorar la propera. Així doncs, en la sessió final farem una mirada a la recerca d’audiència i la plataforma pel teu treball, fent èmfasis sobre punts forts i febles i identificar la millor manera de seguir millorant.

www.otoxoproductions.com

×

Comments are closed.