El Gran Creador de Sons

| 9 de juliol de 2016

Dijous de 17 a 19h

Del 4 de maig al 22 de juny

Professors: Eltano.es i MakerConvent

Preu: 65,63€

Fabricant el passat peça a peça. Artesania, patrimoni, 3D i escolta sonora.

IMG_6659

Fabricant el passat peça a peça

El Convent de Sant Agustí sona i vibra a travès del temps. Una campana repica. S’intueixen els murmuris d’una confessió. Una puerta grinyola. Una bomba explota. Trets de mosquets. Un ferit es queixa de dolor. Ressonen els cavalls en l’empedrat. Els massons guarden silenci, els matemàtics fan càlculs infinits. Es pica la pedra. Es talla la fusta.

Es fabriquen peces. Es tecleja en un ordinador. Una impressora imprimeix. El Convent fabrica i auto-genera les seves propies vibraciones des de la primera pedra fins avui. És un gran “Creador de Sons”. Com una caixa de ressonància històrica.

Fabricant el So del Passat

Des d’aquesta reflexió es proposa continuar la línea històrica del Convent i el seu esperit “Creador”. Construirem una biblioteca física del Convent partint dels seus sons. El futur recuperant el passat. Posant en valor des de la mirada digital, el concepte de temps, dels artesans i tàctil.

Taller de Fabricació Sonora

El projecte es planteja com una sèrie de tallers encadenats on s’aplicaran les noves tecnologies d’impressió en 3D i captació de sons des d’una mirada artesana.

Eltano.es

conventagusti.com/maker

 

×

Comments are closed.