Eines per a videomapping: micromapping i mapping arquitectònic


Dilluns de 18 a 21h

Del 30 d’octubre al 4 de desembre

Professor: Alvaro Muñoz Ledo

Preu: 96,92€

Cal portar ordinador

Músics, ballarins, coreògrafs, arquitectes, escultors i totes aquelles persones relacionades amb els mitjans digitals i interessades en conèixer la tècnica i possibles aplicacions del vídeomapping per a un projecte artístic, en gran o petit format (instal·lacions museogràfiques, escenografies).

Coneixerem la tècnica utilitzada per a realitzar contingut i projecció de videomapping i experimentarem amb diferents conceptes. Desenvoluparem un projecte conjunt on cada un dels participants contribueixi des del seu camp professional.

Contingut: Antecedents, Formats d’instal·lació, Visita tècnica i estudi del projecte, Creació de màscara, Creació de contingut, Programaris, Efectes i recursos visuals, Perspectiva, llum i punt de vista, Efectes i recursos sonors, Sinestèsia, Projecció multipantalles, Blending, Suports i Formats de reproducció.

No es requereix coneixement previ.

Alvaro Muñoz Ledo, creatiu audiovisual  

Màster en arts digitals (UPF Barcelona), llicenciatura en comunicació audiovisual (per la (UCSJ, Mèxic). Treballa peces audiovisuals en diferents formats: reciclatge de tecnologia, desenvolupament de sistemes d’interacció i col·labora amb altres artistes.

Ha participat en diferents col·lectius i projectes com: Museu Carrillo Gil, Museu Ex Teresa Art Actual, EduWiki, Museu experimental Eco, Centre Multimèdia CENART i Centre Cultural Espanya, Museu d’Art Contemporani de La Coruña, i festivals com ara LPM (Roma / Mèxic), SpaceVjMee-ting (Polònia), VJ fest (Istanbul), Festival Mediarte (Monterrey), Robot Festival (Bolonya) Festival Play (Barcelona), Mutek_ESP (Barcelona), Festival de videomapping en Pescara (Itàlia), Festival Internacional de Mapping a Girona (Espanya) entre d’altres.

electrovisiones.com/alvaro

×

Comments are closed.