Dansa flamenc Àrab

Dimecres de 20 a 21.30h
Del 2 d’octubre a l’11 de desembre
(Dimecres 20 de novembre no hi ha classe)
Professora: Trinidad Colomar
Preu: 61,53€

Un viatge nòmada del moviment a través del cos i la respiració en connexió directa amb els centres vitals i el coneixement de la unitat mística d’Orient i l’arrelament a la terra del flamenc descalç.

El Flamenc Àrab és un viatge nòmada del moviment a través del cos i la respiració.

Després d’un escalfament que ens connecta amb un cos i ment disponibles, comencem aquest viatge amb l’oriental entrant en la tècnica amb profunda connexió directe amb els centres vitals, coneixent la unitat mística d’Orient que es revela mitjançant els moviments.

Seguidament passem al Flamenc Descalç on des de l’arrelament a la terra creixem ampliant la respiració. Connectant amb el diafragma, el plexe solar, plexe de la planta dels peus i de les mans. Entenent les connexions articulars, expansió i contracció, rotacions, espirals, on el moviment neix de dins cap a fora. Despertant el foc interior, la presència, la passió. Habitant i expandint l’espai interior i la seva relació amb l’espai exterior.

Coneixerem els ritmes àrabs i els palos flamencs, la instrumentalització, les seves influències i fusions. Ballarem la improvisació com la coreografia. Un cop hem explorat amb aquestes dues arrels entrem en un viu enteniment i sentiment de l’expressió i l’art del Flamenc Àrab.

Aquest taller s’adreça a tothom que li agradi l’oriental, el flamenc i el moviment conscient i que vulgui conèixer les arrels alhora que obrir fronteres.

*Cal portar roba còmode

– una faldilla flamenca o llarga, preferentment amb vol

– un mocador tipus pareo, vel o mantó per emmarcar els malucs

– mitjons

*Ballarem descalços

trinidadcolomar.blogspot.com

×