Creació i gestió de continguts a les xarxes socials

Dijous de 19.30 a 21hlogo inscriute3
Del 30 d’abril al 4 de juny
Professora: Carolina Gaona
Preu: 38,33€

De twitter a facebook passant per moltes de les eines de gestió.

carolina gaona estrategia

-Estratègies senzilles per conèixer les últimes tendències en comunicació 2.0 i l’apropiació de mètodes efectius de comunicar a internet.

-Creació de continguts en format digital: infografíesfotografíes, aprofitament de bancs de imatges gratuïtes i amb drets, disseny de cartells, targetes y elements de disseny gràfic.

-Eines 2.0 per optimitzar resultats: eines per monitorar, gestió de plataformes, analítica i mètriques, publicar continguts de manera automàtica.

-Com integrar recursos en línia per potenciar la comunicació: Facebook y Twitter, com fer la gestió, la programació, l’ instal·lació d’aplicacions i la personalització de cada canal. (La idea és aprendre a personalitzar cada canal, automatitzar i aprendre a vincular-lo a diferents plataformes que potenciïn el seu abast).

A qui va dirigit: Persones encarregades de desenvolupar la comunicació digital o que col·laboren en aquestes tasques dins de l’empresa. La formació està orientada a explicar com funcionen els entorns digitals en l’àmbit de la comunicació i com dissenyar un pla eficient de comunicació en Internet.

38,33€ Reserva Categoria: Lab, Laboratori digital
×