Creació d’entorns de Realitat Virtual

logo inscriute3#makerconvent #creaciovisual #cospaces
De 10 a 16 anys.
Divendres de 17.30 a 19h
Del 8 de novembre al 20 de desembre
(divendres 22 de novembre no hi ha classe)
Professors: Jordi Martos
Preu: 21,94€

Creació de mons amb Realitat Virtual amb Cospaces

Podeu inscriure al nen/nena venint al centre o via online.  En cas d’inscripció online, són les dades del menor les que cal reflectir a la fitxa d’inscripció.
Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant.  Trobareu instruccions a conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

En aquest taller, cada participant desenvoluparà un creació pròpia de Realitat Virtual, que podrà incloure escenaris, personatges i interaccions. Una creació, per exemple, que relati una història o que funcioni com un videojoc.

Aquestes creacions podran visualitzar-se de manera totalment immersiva a través d’un telèfon mòbil i amb un visor de realitat virtual (com ara un Google Cardboard) o bé de manera semi-immersiva (sense el visor).

Es tractaran els aspectes bàsics de la narrativa i els videojocs immersius (planificació argumental, seqüencial i espacial, dinàmiques de joc …) descobriran les bases indispensables de la creació tridimensional (objectes i espais 3D) i aprendran a programar objectes i accions a través d’un entorn de programació visual per blocs.

Alguns exemples realitzats durant el “makerCamp” d’estiu 2018 utilitzant la història del Convent de Sant Agustí com a punt de partida per a realitzar els “videojocs”:

https://cospac.es/vVFH 1714 La Guerra de Successió
https://cospac.es/IpGL 1897 La Bomba
https://cospac.es/zRlb 1793 La Massacre

conventagusti.com/maker
publicaudiovisual.com

21,94€ Reserva Categoria: Joves
×