Construcció d’instruments electrònics : Theremin

logo inscriute3

Dissabte 18 de novembre de 10.30 a 13.30h

Professorat:  Familiar DIY

Preu: 16,15€

Material extra: 50€

Construirem una versió senzilla del popular instrument electrònic que sona sense tocar-ho; d’una sola antena, amb un circuit bastant senzill, llest per ser muntat en molt poc temps.

No servirà per tocar una fugida de Bach, però és perfecte per produir sons ci-fi, psicodèlics o integrar-ho en sets musicals de tot tipus.

Familiar és un col·lectiu artístic centrat en la construcció d’aparells sonors, modificació de circuits i la retro informàtica amb finalitats creatives.

Impulsa l’ús de tecnologies i eines de desenvolupament cultural de lliure circulació, compartint la informació sense cap dret reservat ni llicència.

Lina Bautista

Va estudiar composició musical i creació sonora a Bogotà, Colòmbia. A Barcelona va estudiar composició musical i tecnologies contemporànies, Creació d’Instruments Musicals Interactius a la universitat Pompeu Fabra i Art Sonor. Actualment és mestra a la Universitat de Barcelona i SAE Institute i és regidora tècnica en l’Estruch. És membre de Sons de Barcelona i de l’Orquestra del Caos.

Patricia Usero

AKA Puntalaberinto és una artista audiovisual autodidacta.

Ha treballat il·lustrant llibres educatius infantils, en l’organització i producció de festivals, col·laborat en la realització de curtmetratges, impartit tallers plàstics i de fabricació de dispositius electrònics. Des de 2007 el seu treball comença a girar al voltant del so i comença a introduir-se al món de l’electrònica per dissenyar i construir els seus propis instruments.

Manu Retamero

Enginyer tècnic de formació i creador analògic/digital de vocació.

Des de 2006 viu i treballa a Barcelona, on col·labora amb el col·lectius de música 8-bit: Lowtoy. És membre fundador del col·lectiu Familiar DIY. Actualment fa part de l’equip de Befaco sintetitzadors modulars.

famfest.info

×

Comments are closed.