Construcció d’instruments electrònics : solarizator


logo inscriute3

Dissabte 21 d’octubre de 10.30 a 13.30h

Professorat:  Familiar DIY

Preu: 16,15€

Material extra: 25€

Construirem un Solarizador, artefacte que canvia la freqüència sonora segons la llum que rep. Funciona amb una placa solar i cada participant pot escollir el seu propi so intercanviant Components.

Familiar és un col·lectiu artístic centrat en la construcció d’aparells sonors, modificació de circuits i la retro informàtica amb finalitats creatives.

Impulsa l’ús de tecnologies i eines de desenvolupament cultural de lliure circulació, compartint la informació sense cap dret reservat ni llicència.

Lina Bautista

Va estudiar composició musical i creació sonora a Bogotà, Colòmbia. A Barcelona va estudiar composició musical i tecnologies contemporànies, Creació d’Instruments Musicals Interactius a la universitat Pompeu Fabra i Art Sonor. Actualment és mestra a la Universitat de Barcelona i SAE Institute i és regidora tècnica en l’Estruch. És membre de Sons de Barcelona i de l’Orquestra del Caos.

Patricia Usero

AKA Puntalaberinto és una artista audiovisual autodidacta.

Ha treballat il·lustrant llibres educatius infantils, en l’organització i producció de festivals, col·laborat en la realització de curtmetratges, impartit tallers plàstics i de fabricació de dispositius electrònics. Des de 2007 el seu treball comença a girar al voltant del so i comença a introduir-se al món de l’electrònica per dissenyar i construir els seus propis instruments.

Manu Retamero

Enginyer tècnic de formació i creador analògic/digital de vocació.

Des de 2006 viu i treballa a Barcelona, on col·labora amb el col·lectius de música 8-bit: Lowtoy. És membre fundador del col·lectiu Familiar DIY. Actualment fa part de l’equip de Befaco sintetitzadors modulars.

famfest.info

×

Comments are closed.