Ableton Live: Grup A

logo inscriute3

Dilluns de 19.30 a 21.30h

Del 2 al 30 d’octubre

Professor: Pablo Volt

Preu: 53,84€

Es recomana portar USB o disc dur.

DAW (Digital Audio Workstation) tant per a composició musical com per al directe

El taller d’Ableton Live estarà enfocat per potenciar el seu ús com a eina creativa, intentant estimular l’ús lúdic de les eines del programa, així com també la improvisació musical amb el programa.

Concepte bàsic del Live

Funcionament del Live

Gestió d’arxius i sets

Edició d’arranjaments

Control del temps i warping

Ús de samples, instruments i efectes (vst i interns)

Implementació MIDI / Edició de notes MIDI

Gravació i automatització

Control manual

Pablo Volt 

Vaig tenir la meva aproximació a la música a través de les meves dues àvies i en diferents circumstàncies. Als 18 anys vaig començar a prendre classes particulars de trompeta i als 21 vaig viatjar a Barcelona on vaig estudiar solfeig, trompeta i harmonia. Em vaig formar amb Dan Posen durant un any més i després sempre a casa o en sales d’assaig durant hores. Però és que així és la trompeta …

Poc a poc va anar realitzant una exploració profunda en el DIY a tot nivell: tocar, gravar, composar, improvisar … D’aquest període neix el “Sally Thompson”, amb el qual vàrem publicar dos EP amb el segell Holyrook. Cap a l’any 2004 neix STA, també publicant diversos CDs en el mateix segell. A partir d’aquí comença una recerca més profunda en la producció i barreja de cançons, sobretot amb la idea del “dub”, en la manera de fer la música i amb el punk a l’esperit.

Va participar en projectes com la BIB (Banda d’Improvisadors de Barcelona), IED8, Dub Corao, Holy, Sally Thompson o Bradien + Eduard Escoffet. Tots subterranis, tots viscerals. Actualment participo en STA, Barba Corsini, Aquòfon, Fuego i Kou Keri Kou.

pablo-volt.me

×

Comments are closed.