Ableton Live (Grup B)

Dimarts de 17.30 a 19.30h

Del 26 de febrer al 26 de març

Professor: Pablo Volt

Preu: 54,45€

Producció musical amb els mínims elements (amb Ableton Live)

El curs consta de 5 sessions de 2 hores cadascuna, és un curs introductori al programa Ableton Live, orientat a persones sense coneixements musicals però interessades a fer música d’una manera lúdica i divertida. Tenint com a base la utilització mínima d’elements per construir una cançó. Es veuran nocions bàsiques de ritme, harmonia, producció, ús d’efectes, etc. L’objectiu del curs és oferir les eines per poder desenvolupar idees musicals simples amb el programa Ableton Live. Amb 3 elements podrem construir

-Ritmes
-Línies de baix
-Melodies
-Acords
-Samples
-arranjaments

Pablo Volt (aka Pope)

Vaig tenir la meva aproximació a la música a través de les meves dues àvies i en diferents circumstàncies. Als 18 anys vaig començar a prendre classes particulars de trompeta i als 21 vaig viatjar a Barcelona on vaig estudiar solfeig, trompeta i harmonia. Em vaig formar amb Dan Posen durant un any més i després sempre a casa o en sales d’assaig durant hores. Però és que així és la trompeta.
Poc a poc va anar realitzant una exploració profunda en el DIY a tot nivell: tocar, gravar, composar, improvisar … D’aquest període neix el “Sally Thompson”, amb el qual vàrem publicar dos EP amb el segell Holyrook. Cap a l’any 2004 neix STA, també publicant diversos CDs en el mateix segell. A partir d’aquí comença una recerca més profunda en la producció i barreja de cançons, sobretot amb la idea del “dub”, en la manera de fer la música i amb el punk a l’esperit.

Va participar en projectes com la BIB (Banda d’Improvisadors de Barcelona), IED8, Dub Corao, Holy, Sally Thompson o Bradien + Eduard Escoffet. Tots subterranis, tots viscerals. Actualment participo en STA, Barba Corsini, Aquòfon, Fuego i Kou Keri Kou.

×