Ableton Live – Grup A

Dimarts de 19.30 a 21.30h

Del 8 de maig al 5 de juny

Professor: Pablo Volt

Preu: 54,45€

El taller d’Ableton Live estarà enfocat per potenciar el seu ús com a eina creativa, intentant estimular l’ús lúdic de les eines del programa, així com també la improvisació musical amb el programa.

Concepte bàsic del Live
Funcionament del Live
Gestió d’arxius i sets
Edició d’arranjaments
Control del temps i warping
Ús de samples, instruments i efectes (vst i interns)
Implementació MIDI / Edició de notes MIDI
Gravació i automatització
Control manual

Pablo Volt (aka Pope) 
Vaig tenir la meva aproximació a la música a través de les meves dues àvies i en diferents circumstàncies. Als 18 anys vaig començar a prendre classes particulars de trompeta i als 21 vaig viatjar a Barcelona on vaig estudiar solfeig, trompeta i harmonia. Em vaig formar amb Dan Posen durant un any més i després sempre a casa o en sales d’assaig durant hores. Però és que així és la trompeta …
Poc a poc va anar realitzant una exploració profunda en el DIY a tot nivell: tocar, gravar, composar, improvisar … D’aquest període neix el “Sally Thompson”, amb el qual vàrem publicar dos EP amb el segell Holyrook. Cap a l’any 2004 neix STA, també publicant diversos CDs en el mateix segell. A partir d’aquí comença una recerca més profunda en la producció i barreja de cançons, sobretot amb la idea del “dub”, en la manera de fer la música i amb el punk a l’esperit.

Va participar en projectes com la BIB (Banda d’Improvisadors de Barcelona), IED8, Dub Corao, Holy, Sally Thompson o Bradien + Eduard Escoffet. Tots subterranis, tots viscerals. Actualment participo en STA, Barba Corsini, Aquòfon, Fuego i Kou Keri Kou.

Es recomana portar USB o disc dur.

×