Serveis

CASAL DIARI: [de 4 a 12 anys]

Totes les tardes de 17h a 19:30h, excepte els dijous, seguint el calendari escolar.

Inclou Casal de Nadal i Primavera. Inscripció al setembre. Plaça de l’Acadèmica s/n, 1er pis (cantonada Tarantarantana).

FENT BARRI:

Tots els dijous de 17:30h a 19:30h.

Activitats de participació lliure i gratuita per a infants, adolescents, joves i famílies que es duen a terme a diferents espais i llocs del barri: cinema, espectacles, tallers, ludoteca, patins i altres. Coproduim activitats amb entitats, equipaments i serveis especialitzats amb infància i adolescència del barri.

N’KONSTRUKCIÓ: [a partir d’11 anys]

Tots els divendres de 17 a 19.30h

Espai relacional  per adolescents dirigit als nens i nenes més grans del casal infantil a partir de 11 anys i per altra banda, els usuaris interessats del projecte franja (13-15 anys). Aquest espai és autogestionat pels nois i noies, on l’equip educatiu facilita els recursos i ells i elles adopten amb un treball de responsabilitat del seu temps, espai i relacions.

CALENDARI FESTIU:

Celebrem les Festes Populars: Carnestoltes, Castanyada, Caga Tió, Sant Jordi, Festes Majors i la Setmana Jove del Casc Antic. Les activitats són coproduides amb entitats, equipaments i serveis especialitzats amb infància, adolescència i joves del territori.

CASAL D’ESTIU: [de 4 a 12 anys] i [joves]

De dilluns a divendres de 10 a 14h i un dia a la setmana fins les 17h, durant 4 setmanes en acabat el curs escolar. Inclou una estada de tres dies en una casa de colònies o campaments. Inscripció a l’Abril.

Informació Casal d’Estiu 2018 : AQUÍ


2 Responses to Serveis

 1. Aina Gutierrez says:

  Hola,
  voldria informació sobre el Casal d’estiu per un nen de 7 anys i també voldria saber si feu Casal de Setmana Santa i com funciona?
  Gràcies!

  • sdia says:

   Bona tarda,
   Us informem que el proper dia 21 d’abril comencen les inscripcions del nostre Casal d’Estiu.
   Com a novetat, aquest any teniu l’opció de realitzar la inscripció online a través de la plataforma de l’Ajuntament de Barcelona (www.barcelona.cat/vacances) o bé fer-ho de manera presencial a les nostres oficines (de dilluns a divendres de 15:00 a 20:00h i dimarts i dijous d’11:00 a 14:00h).

   És important tenir en compte que les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció!
   En el cas de realitzar la inscripció online, es tindrà fins al dia 2 de Maig per acabar de formalitzar-la presencialment en el nostre centre (en el cas de no fer-ho, la plaça s’adjudicarà a una altre infant).

   També serà possible demanar un ajut econòmic per poder pagar la quota d’inscripció. Per poder-ho tramitar, us haureu d’adreçar a la nostra oficina on se us facilitarà tota la informació i el formulari. El període per sol·licitar els ajuts són del 23 d’abril al 9 de maig i és imprescindible estar empadronats a Barcelona (tant el sol·licitant com el beneficiari).

   Aquest estiu oferim 4 torns de Casal d’Estiu per a infants de 4 a 12 anys:
   1. Del 25 al 29 de Juny
   2. Del 2 al 6 de Juliol
   3. Del 9 al 13 de Juliol
   4. Del 16 al 20 de Juliol
   Cada torn té un preu de 35€ per infant.
   L’horari serà dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10:00 a 14:00h i dimecres de 10:00 a 17:00h (No s’inclou dinar)

   Dins de la nostra programació s’oferiran diferents activitats de lleure (sortides, platja, piscina,…) activitats culturals (visites a museus i altres equipaments de la ciutat) i activitats dirigides (tallers, jocs, gimcanes…) que fomentaran la cohesió de grup, l’autonomia dels infants i el coneixement del nostre entorn.

   Per qualsevol dubte restem a la vostra disposició.

   Salutacions
   Equip d’educadors

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑