Serveis

CASAL DIARI: [de 4 a 12 anys]

Totes les tardes de 17h a 19:30h, excepte els dijous, seguint el calendari escolar.

Inclou Casal de Nadal i Primavera. Inscripció al setembre. Plaça de l’Acadèmica s/n, 1er pis (cantonada Tarantarantana).

FENT BARRI:

Tots els dijous de 17:30h a 19:30h.

Activitats de participació lliure i gratuita per a infants, adolescents, joves i famílies que es duen a terme a diferents espais i llocs del barri: cinema, espectacles, tallers, ludoteca, patins i altres. Coproduim activitats amb entitats, equipaments i serveis especialitzats amb infància i adolescència del barri.

N’KONSTRUKCIÓ: [a partir d’11 anys]

Tots els divendres de 17 a 19.30h

Espai relacional  per adolescents dirigit als nens i nenes més grans del casal infantil a partir de 11 anys i per altra banda, els usuaris interessats del projecte franja (13-15 anys). Aquest espai és autogestionat pels nois i noies, on l’equip educatiu facilita els recursos i ells i elles adopten amb un treball de responsabilitat del seu temps, espai i relacions.

CALENDARI FESTIU:

Celebrem les Festes Populars: Carnestoltes, Castanyada, Caga Tió, Sant Jordi, Festes Majors i la Setmana Jove del Casc Antic. Les activitats són coproduides amb entitats, equipaments i serveis especialitzats amb infància, adolescència i joves del territori.

CASAL D’ESTIU: [de 4 a 12 anys] i [joves]

De dilluns a divendres de 10 a 14h i un dia a la setmana fins les 17h, durant 4 setmanes en acabat el curs escolar. Inclou una estada de tres dies en una casa de colònies o campaments. Inscripció a l’Abril.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑