Presentació

SDIA és el Servei D’Infància i Adolescència del Centre Cívic “Convent de Sant Agustí”.

És un espai de trobada i relació on els infants i adolescents desenvolupen les seves capacitats i la pròpia personalitat en constant interrelació amb els altres. És un espai lúdic i educatiu on es programen activitats específiques per a infants i adolescents. Treballem estretament amb la comunitat educativa, entitats i altres serveis que treballen amb nens i joves del barri per generar iniciatives i coproduir projectes.

La Programació Infantil ofereix una àmplia i variada oferta d’activitats i treballa el calendari festiu i altres propostes obertes al conunt de la comunitat i en xarxa amb altres entitats o grups del territori.

La programació juvenil s’articula vehiculant les propostes dels mateixos joves tot donant suport per tal que les seves iniciatives es puguin portar a terme. En línies generals aquesta programació és variable tot i que predomina la relacionada amb la cultura urbana.

Darrera de cada proposta hi un grup de joves que porten la iniciativa, les idees i les ganes de portar-ho a terme. La funció del centre és procurar fer-ho realitat.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑