Recomanem

Published on febrero 11th, 2019 | by sdia

0

Recomanació de la setmana

Aquest divendres 15 de febrer a les 18:00h, al Centre Cívic Barceloneta

Teatre: AKA (Also Known As)

Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe… bueno… faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitos interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno… «en realitat», perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí. Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser?

Direcció: Montse Rodríguez Clusella

Repartiment: Albert Salazar

Dramatúrgia: Daniel J.Meyer

Durada: 80 minuts

Idioma: Català/Castellà

Guanyador del Premi TB de la temporada 2017-18 en les categories de Millor espectacle de petit format, Millor direcció (Montse Rodríguez) i Millor text original (Daniel J.Meyer). Premis Butaca de Teatre de Catalunya en les categories Obra de petit format, Text, Direcció i Autor.

Preu: gratuït. Entrada limitada a l’aforament de la sala. Reserva d’entrades a: https://bit.ly/2MEpQaN


About the AuthorBack to Top ↑