Fem Barri

Published on enero 10th, 2018 | by sdia

0

AQUEST DIVENDRES… CONTA CONTES AL CLAUSTRE!

AQUEST DIVENDRES… CONTA CONTES AL CLAUSTRE!

Aquest divendres 12 de Gener veniu al Claustre del Convent, a gaudir d’una tarda de contes en família.

El viatge al món dels contes!

A l’Àlex i a la Berta els contes que saben no els hi agraden gaire així que decideixen crear-ne de nous. Per poder-ho fer, viatjaran al món dels contes, on coneixeran els personatges de les històries que els donaran altres versions dels contes. Tenia por, Sant Jordi, quan es va enfrontar al drac? Està contenta la princesa quan ha de fer sola les tasques de la llar? Són sempre dolents, els llops? Acompanya’ns en aquest viatge màgic al món dels contes i ajuda l’Àlex i la Berta a crear-ne un de nou!

Tot infant ha d’anar acompanyat d’un adult.

Dia: Divendres 12 de Gener

Hora: 17.30h

Lloc: Claustre del Convent


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑