Casal

Published on junio 3rd, 2016 | by sdia

0

ACTIVITATS INFANTILS A LA MOSTRA!!

 

Benvolgudes famílies,

Del 7 al 11 de juny el Convent de Sant Agustí celebra la MOSTRA SONORA I VISUAL, un Festival entorn a l’art creat a partir del so i la imatge.

I els infants i les famílies tenim un paper protagonista durant tota la setmana!!!

Des del Casal Infantil us volem explicar  totes les activitats, que culminaran amb una ACTUACIÓ dels infants del Casal Infantil (el grup del divendres) el dia 10 de juny. I us invitem a participar de totes elles!!

Aquestes són les activitats en les que participarem. Algunes es faran des del Casal Infantil, i algunes altres són activitats infantils fora del servei del Casal Infantil, gratuïtes però amb inscripció prèvia:

Dimarts 7 

17.30h MakerCircuit amb David Ribes i SDIA: Els infants del grup del dimarts del Casal Infantil participaran d’un circuït interactiu que ens estan preparant des del MakerConvent. La participació és tancada al grup de dimarts.

Dimecres 8
17.30h Orquestra d’Instruments Inventats amb Eli Gras i SDIA: Els infants del grup del dimecres del Casal Infantil participaran d’aquest taller que conduirà la artista Eli Gras. Tot material serà vàlid per fer els nostres instruments musicals!! SI LES FAMÍLIES ENS AJUDEU PORTANT MATERIALS A RECICLAR (LLAUNES, CARTRÓ, BOTELLES DE PLÀSTIC, TOT EL QUE US SOBRI PER CASA!), SERÀ BENVINGUT!! La participació és tancada al grup de dimecres.

Dijous 9 
17.30h L’orquestra de cartró amb Mónica Rikić: Taller de creació col·lectiva d’una escultura sonora, on els participants crearan un dels mòduls que la composaran, combinant cartró amb petits circuits electrònics de baix voltatge. Aquest taller el pot fer qualsevol infant, però és amb inscripció prèvia: Us podeu inscriure presencialment, enviant-nos un mail o trucant-nos de 15 a 20h. de dilluns a divendres. LES PLACES SÓN LIMITADES!! S’ha danar acompanyat d’un adult. Activitat gratuïta.

17.30h MakerCircuit amb David Ribes: Dinamització oberta, lliure i gratuïta al Claustre del convent. Tots els infants que no hagin pogut gaudir del Circuit el dimarts, tindran aquesta nova oportunitat acompanyats d’un adult.

Divendres 10
17.30h Presentació SDIA MusicExperience: Us volem invitar a totes i tots a gaudir de la música i la actuació dels infants del Casal Infantil del grup dels divendres!! Ells seran els compositors i intèrprets de la música electrònica que podreu ballar i gaudir si veniu a acompanyar-nos en aquesta actuació tan especial. Activitat oberta i gratuïta. Col·labora DEDO.
18.30h Música electrònica per a nens i nenes amb Marc Pitarch: Un cop hagi acabat el show del SDIA, l’artista Marc Pitarch seguirà la festa, ajudat pels infants assistents!!! Els infants, familiars i amics que ja estiguin de la Presentació SDIA Music Expoerience, no cal que demanin inscripció. Si veniu expressament per assistir a la sessió del Marc Pitarch, necessitareu  inscripció prèvia: Us podeu inscriure presencialment, enviant-nos un mail o trucant-nos de 15 a 20h. de dilluns a divendres. LES PLACES SÓN LIMITADES!! S’ha danar acompanyat d’un adult. Activitat gratuïta.

Dissabte 11 
11h Orquestra d’Instruments Inventats amb Eli Gras:  Tots els infants que no hagin pogut gaudir del taller del dimecres, tindran aquesta nova oportunitat acompanyats d’un adult i amb inscripció prèvia:  us podeu inscriure presencialment, enviant-nos un mail o trucant-nos de 15 a 20h. de dilluns a divendres. LES PLACES SÓN LIMITADES!!

Instal·lació a l’espai Hall Plaça de l’Acadèmia
Del 7 al 9 de juny de 18 – 20h SDIA Music Experience: Instal·lació que estarà al vestíbol, i desde la qual podreu gaudir i escoltar de tota la música composada pels infants del Casal Infantil del grup dels divendres.

Per més info sobre les activitats infantils, premeu AQUÍ.

 

baixa MostraA3_sinlogos_w


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑