Casal

Published on noviembre 26th, 2015 | by sdia

0

ACOMIADEM EL 2015 AL CASAL D’HIVERN!!

Veniu al Casal d’Hivern de SDIA per acomiadar l’any passant-ho molt bé!!!

El Casal d’Hivern es farà els dies 28, 29 i 30 de Desembre de les 10 hores a les 14 hores, a les instal·lacions del Casal on venen durant l’any.  Farem tallers, jocs i una sortida per a passar-ho super bé!! El preu queda inclòs en la quota anual del Casal Diari (si no esteu inscrits al Casal Diari la quota és de 10,05€).

LA INSCRIPCIÓ:

Les Inscripcions pels infants del Casal Diari es faran durant el dilluns 30 de novembre, el dimarts 1 i dimecres 2 de desembre en horari d’atenció al públic: de 15h a 17h i de 19:30h a 20h. Només heu d’omplir la fitxa d’inscripció.

Famílies externes al Casal Diari:

Per aquells infants que no assisteixen al Casal Diari, però que es volen apuntar al Casal d’Hivern, les inscripcions seran el dijous 03 i divendres 04 de desembre. Han de portar la documentació necessària (DNI infant o llibre de família, DNI mare/pare, targeta sanitària, llibre de vacunes actualitzat)

Per a famílies externes la quota és de 10’05€.

LA PROGRAMACIÓ:

El primer dia farem un taller d’espelmes, el segon anirem al Happy Parc i la tercera i última jornada de l’any farem un taller de cuina i celebrarem el Cap d’any amb els infants del casal.

programa casal hivern

Qualsevol dubte ens ho comenteu i us responem el més aviat possible.

Moltes gràcies i us esperem al Casal d’Hivern!!

casal 15

inscripció casal nadal 2015


About the AuthorDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑