Gravació de jocs

El segon dia de gravació de jocs també va donar molt de si. Vem anar fins al parc de la Ciutadella, on la Pepita i la Núria jugaven quan éren petites, i vem reproduir el joc “d’enfilar-se als arbres” i “el bote”.

La Yanelys i l’Agata van fer d’equip de tècnic: van buscar el millor enquadre per cada escena, van donar les indicacions pertinents per cadascú i van gravar els jocs com autèntiques professionals.

La Inés, la Estefania, la Sama, la Magica i la Dana van fer d’actrius. Com unes professionals, van estar repetint les “tomas” necessàries perquè sortissin unes bones escenes. Van córrer al voltant de l’arbre i s’hi van enfilar unes quantes vegades. Amb el “bote”, van canviar d’esencari, i van rodar detalls que més endavant podreu veure en aquest blog.

De moment les fotos, i d’aquí poquet…el vídeo editat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *