Anem per feina!

Aquest divendres passat el projecte RECORDAR TV ja va començar a agafar forma.  Ens vem posar mans a la obra i, dels grans temes que havíem extret l’altre dia, van sortir idees per començar a treballar.

LA PRIMERA IDEA:

Enregistrar a partir d’una entrevista a les persones grans, que el divendres éren la Núria i la Pepita, explicant alguns elements de la seva vida a partir de les preguntes elaborades entre totes:

-A què jugaves quan érets petita?

– I com es jugava a aquests jocs?

– Què feies pel barri?

– Com era el teu dia a dia?

– Com era casa teva?

– Com et vesties?

Càmara i…acció! com unes autèntiques professionals, la Màgica i la Agatha van fer d’entrevistadores mentre que la Inés, la Yanelys, la Violeta i la Sama controlaven la càmara de vídeo i el so, i la Dana feia el reporatge fotogràfic. I la Pepita i la Núria davant la càmara, fent memòria i descrivint pas a pas.

A partir d’aquestes preguntes, el proper divendres les més joves interpretaran el que han explicat les persones grans. Es vestiran com abans, jugaran als jocs, representaran les cases d’aleshores, etc. per tal de que puguem tenir una imatge viva del que va ser una part de la vida de la Núria i la Pepita.

Se’ns gira feina! i com ens agrada!

seguim amb…RECORDAR TV!

 
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *