Hola! Recordeu?

RecordarTV

Benvingudes al projecte RecordarTv.

La gent gran són el patrimoni perfecte per recuperar coneixements. Són perfectes per realitzar un procés d’empoderament tecnològic que els permeti explicar les seves històries i confrontar-les amb les persones més joves. Són perfectes perquè ells i elles han d’ajudar-nos a combatre la seducció per allò nou, allò actual…

Els joves són tot energia, esponges d’absorbir nous coneixements. Són perfectes per realitzar un procés de redescobriment de les tecnologies audiovisuals. Són perfectes perquè ells i elles ens ajuden a veure el món en moviment constant…

Els joves i la gent gran ens ajuden a trobar l’equilibri entre el record i la velocitat.

Aquest projecte posa en marxa dos grups motors; un de persones grans que formen part del Casal d’Avis Comerç i l’altre de joves participants al projecte de Franja del C.C. Convent de Sant Agustí, (entre 11 i 14 anys). Aquests grups seran coordinats per formadors/talleristes en les competències de producció audiovisual, juntament amb els educadors i educadores del Casal Infantil i del projecte de Joves del Convent.

Les temàtiques i continguts seran decidits pels propis integrants dels grups motor. L’objectiu marc del projecte és “compartir històries de vida”; des d’històries de vida personals, vida al barri, fins a temes més concrets com receptes de cuina, jocs, oficis, etc.

El resultat final serà un producte audiovisual elaborat 100% per les participants. Aquest serà exposat durant el mes de març al Casal de Joves Palau Alòs. El procés s’anirà documentant tant textualment com de forma gràfica en aquest blog obert expressament per al projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *