XII edició juny de 2021 amb vint anys de records


Mostra Sonora i Visual
XII edició juny de 2021 amb vint anys de records

Avui inauguraríem la XII edició de la Mostra Sonora i Visual, un projecte que va néixer l’any 2000. Les tres primeres edicions de periodicitat anual, a partir del 2004 de forma biennal fins a l’actualitat.

20 anys d’experiències compartides en els camins de la creació contemporània, des dels videojocs a l’electroacústica, de l’acadèmia al club, dels sons d’arrel fins als algoritmes… Instal·lacions, directes, projeccions, fòrums, audicions, tallers i més experiències seleccionades a partir de les convocatòries obertes.

Per viure la dotzena edició d’aquest projecte, haurem d’esperar fins al juny del 2021. Fins aquell moment, anirem compartint records sonors i visuals d’aquestes dues dècades.

Recuperarem moments màgics i històries a partir de materials de l’arxiu del Centre, amb la complicitat de persones, col·lectius i entitats amb les quals hem compartit aquest viatge.

Al vídeo animació podeu veure les gràfiques de les onze edicions, amb dissenys de Susana Gómez Muns, Nacho Martí i Xavier Gassó o Júlia Rúbio Montalà. Música: A (H1N1), Pandemia, NIKKA.