MakerCamp Estiu 2023 1


Un any més MakerConvent aposta per un estiu innovador amb activitats que acosten els joves a les noves tendències maker. Aquest estiu 2023 presentem 2 setmanes temàtiques plenes de tecnologia, treball en equip i Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Si no trobeu places podeu contactar-nos a maker@conventagusti.com

Creació de dispositius IoT, de l’internet de les coses. Connectivitat més enllà de la pantalla. Per descomptat, els avantatges que ofereix l’IoT permeten simplificar moltes accions quotidianes. Tot i això, cal prendre certes precaucions perquè els hàbits domèstics no siguin accessibles públicament, eduquemen ètica i seguretat informàtica.

34,65 € (IVA inclòs)

Inscripcions aquí.

Setmana dedicada a la creació artística d’autòmats electrònics. Art i ciència. Els autòmats electrònics artístics es poden utilitzar en una gran varietat de formes d’art, com ara en la instal·lació, l’escultura, el vídeo o la performance. Aquests dispositius són programables per realitzar moviments, canvis de llum, efectes de so, i altres accions que són integrats en l’obra per crear una experiència artística única i immersiva.

34,65 € (IVA inclòs)

Inscripcions aquí.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

One thought on “MakerCamp Estiu 2023