MakerCamp Estiu 2018 – Inscripcions obertes


Un any més tornem, i ja van 5, amb el MakerCamp Estiu. Us informem que els propers dies 19 i 20 d’abril s’obriran les inscripcions al MakerCamp d’Estiu per infants que hagin participat anteriorment en alguna activitat Maker del Centre Cívic. A partir del 21 d’abril s’obriran les places on-line per aquells infants que tinguin ganes d’endinsar-se en aquest món.

És important tenir en compte que les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció!

També serà possible demanar un ajut econòmic per poder pagar la quota d’inscripció.

Oferim 3 torns de Casal d’Estiu per a infants de 12 a 16 anys:

  1. Del 25 al 29 de Juny
  2. Del 2 al 6 de Juliol
  3. Del 9 al 13 de Juliol

Cada torn té un preu de 65,55€ per infant.

L’horari serà de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00h

El MakerCamp és un campus creatiu per a nenes i nens especialitzat en la cultura maker i la col·laboració, potenciant la creativitat i el coneixement. Les activitats giraran al voltant d’aquesta temàtica i s’acompanyaran de les tecnologies en fabricació digital i en despertar l’interès per com funcionen les coses.

Cada setmana estarà dedicada al desenvolupament d’un projecte.

Setmana 1: Habitat II Edició natura – Una setmana dissenyant i construïnt hàbitats per a ocells amb materials reciclats.

Setmana 2: Mons virtuals, mons històrics – Aprendrem a dissenyar una aplicació de realitat virtual sobre una de les époques històriques de Convent de Sant Agustí.

Setmana 3: Enjardina’t – Ens encanta la natura i sabeu que portem 3 edicions treballant en el jardí vertical del Claustre del Convent, en aquesta edició dissenyarem i construirem nous testos, renovarem plantes i acabarem el reg automatitzat per Arduino.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.