Maker Education Social Hack


El programa MESH (Makers Education Social Hack) és una iniciativa de SokoTech adreçada a formadors i formadores que treballen amb joves en programes per a la inclusió social. Persegueix posar en marxa una experiència escalable a biblioteques, ateneus, centres cívics, escoles i altres equipaments públics o privats. Consisteix en un programa formatiu en línia i d’accés universal basat en la filosofia Maker i les eines ètiques de codi obert. A partir de la fabricació digital i el prototipat ràpid busca generar entorns d’aprenentatge emancipadors per a joves. Cadascuna de les càpsules de coneixement que integra ha estat desenvolupada per referents en l’educació Maker i la inclusió social.

L’objectiu és que cada formador o formadora aprengui a través d’aquests 9 mòduls i sigui capaç de despertar interessos, passions i fortaleses en els joves, posant al seu abast les últimes tecnologies, coneixements i habilitats que els permeti dur a terme un projecte d’interès per a ells i la seva comunitat.

MESH arrenca amb un pilot en col·laboració amb la Fundació Pare Manel als barris de Verdum i Roquetes (Barcelona) i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Des de MakerConvent hem col·laborat aportant el nostre coneixement amb el mòdul de talladora de vinil i talladora làser.

Gaudiu-ne!!