Zero3: L’estiu al Casc Antic

7a Edició del cicle Zero3

Cicle cultural al Casc Antic
Del 2 al 17 de juliol
Totes les activitats són gratuïtes.
A la Biblioteca Francesca Bonnemaison i al CC Convent de Sant Agustí

El centre cívic Convent de Sant Agustí i la Biblioteca Francesca Bonnemaison us presentem la setena edició Zero/3 – L’estiu al Casc Antic, un cicle amb diverses propostes artístiques i culturals pel barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Després de l’èxit de l’any passat, les famílies del barri podran gaudir de dues noves propostes: per commemorar el centenari de Roser Cardús, el narrador de contes Albert Estengre, explicarà als més petits que l’empatia i la solidaritat són importants per tenir amics amb Bernat, pell d’ovella… i d’altres contes. I si, a més, us agrada punxar, cantar o rapejar, DUB School Kids us convida a aprendre, de manera divertida i amena, les arrels del reggae i fer de DJ en aquest taller de DUB, DJ i lírica.

En aquesta nova edició, no hi poden faltar els concerts al Claustre del Convent, així que us proposem gaudir d’un vespre amb el repertori ibèric i mediterrani de la mà de la clarinetista i cantant Carola Ortiz i el multi instrumentista Àlex Guitart. Les textures electròniques i instruments de percussió i corda tenyeixen Cantareras, l’últim i quart disc de la solista. I si no us voleu perdre un concert vibrant i ple de ritme, que de segur us farà ballar, arriba de nou la rumba catalana amb el músic, guitarrista, cantant i compositor Muchacho Serviole, col·laborador amb els més grans de la rumba com Peret, Los Amaya, Sabor de Gràcia, Macaco o la Troba Kung Fú.

Com a cloenda del Zero3, l’artista Daniel Cao, ens proposa participar d’una performance amb la seva obra Vinader: un viaje interplanetario. Amb la premisa que la ficció ens permet projectar realitats paral·leles, aquesta proposta audiovisual i de performance en constant transformació ens convida a obrir-nos a allò desconegut per explorar el present a través de la imaginació.

Arrels de gràcia al Zero3 2023

Agenda del Zero3 de 2024

Dimarts 2 de Juliol, 18h
En Bernat, pell d’ovella… i altres contes amb Albert Estengre
Sala Antiga de la Biblioteca Francesca Bonnemaison
Públic familiar. Espectacle per a infants a partir de 4 anys.

Dijous 4 de Juliol, 20h
Concert Carola Ortiz & Àlex Guitart Dúo
Al Claustre del CC Convent de Sant Agustí

Dimarts 9 de Juliol, 18h
Taller de DUB, DJ i lírica amb DUB School Kid
Per a infants de 8 a 13 anys
Sala Antiga de la Biblioteca Francesca Bonnemaison
Cal inscripció prèvia: https://tuit.cat/TRv3v

Dijous 11 de Juliol, 20h
Concert Muchacho Serviole
Al Claustre del CC Convent de Sant Agustí

Dimecres 17 de Juliol, 20h
Performance: Vinader: un viaje interplanetario, de Daniel Cao
Hall Pl. Acadèmia del Convent de Sant Agustí 

×

1 Comment on "Zero3: L’estiu al Casc Antic"

Trackback | Comments RSS Feed

Inbound Links

  1. Centre Civic Convent Sant Agusti - | 21 juny, 2024