TuDanzas 2019

TuDanzas : Festival Social de Dansa
Diversos espais del Casc Antic
Del 27 d’abril a l’1 de maig

Activitats obertes i gratuïtes

El Festival Social TUDANZAS és un festival social que des de la dansa crea espais de lliure accés de diàleg entre éssers, filosofies i cultures.

Es configura com un festival social internacional de 5 dies que es realitza en els diversos espais del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Casal de Barri Pou de la Figuera, Casal de Joves del Palau Alòs, Convent de Sant Agustí, Plaça Sant Pere i Plaça del Pou de la Figuera)
Es realitzen activitats diverses i de lliure accés de Dansa, Teatre, Circ, Performance, Urbanisme/Arquitectura Efímera, Pintura, Escultura, Literatura, Concerts, Tallers, Conferències i aquelles propostes que posin en evidència la importància del cos i de l’art en la societat.

En el 2018 va comptar amb la participació de més de 100 artistes professionals i amateurs que utilitzen l’art/dansa com a vehicle de comunicació i transformació tant personal com social.

Convocatòria oberta
Projectes de dansa-teatre comunitaris: Memòries del Convent. 
+Info

27 i 30 d’abril.
Programació al Convent de Sant Agustí
Programació de peces de dansa i performance, amb activitats especialment pensades pels més petits.
+Info

El 27 d’abril a les 12.30h, al Claustre del Convent, podrem gaudir del grup AME (Movimento Expresión) representant “El circo invisible”.

El Circ invisible al Festival Zero3 : 2018

+Info

×