[Taula rodona] 4/10 : 25 anys de creació, experimentació i tecnologia

4 d’octubre a les 19h
a la Sala Calidoscopi

Aquesta taula rodona amb les artistes i professores Anna Carreras i Citlali Hernández i el professor de filosofia de la UAB David Casacuberta, vol reflexionar amb una mirada crítica l’evolució de les tecnologies connectades a la creació artística

Durant les darreres dues dècades i mitja, ens hem dedicat a fomentar la innovació, a nodrir les arts i a adoptar la tecnologia com a mitjà per millorar el benestar de la nostra comunitat. El Centre Cívic Convent de Sant Agustí ha estat un espai on han florit les idees, on els artistes han trobat la veu i on la tecnologia ha tingut un paper fonamental en la configuració del nostre futur.

El nostre viatge ha estat un testimoni del poder de la col·laboració. Hem treballat colze a colze amb artistes, tecnòlegs, educadors i la comunitat en general per crear un espai vibrant i integrador que fomenti la creativitat i l’exploració. Junts hem aconseguit fites increïbles:

1. Excel·lència artística: Hem acollit innombrables exposicions, actuacions i tallers, proporcionant una plataforma perquè artistes locals i internacionals mostrin el seu talent i comparteixin la seva visió amb el món.

2. Innovació tecnològica: El nostre compromís de treballar amb moltes i diferents tecnologies ha donat lloc a instal·lacions, experiències interactives i una comprensió més profunda de com la tecnologia pot enriquir les nostres vides i generar-nos experiències.

3. Compromís amb la comunitat: Tenim clar el nostre paper de pont entre les tecnologies i la comunitat a través de programes de divulgació, iniciatives educatives i esdeveniments de caràcter pedagògic.

La nostra missió continua sent un espai dinàmic que fomenti la creativitat, l’exploració i la innovació per a la propera generació.

Imatge de la Instal·lació Una Pell Distant de Citatli Hernandez i Nuria Nia a la XIII Mostra Sonora i Visual


×