Tallers, creació i tecnologia al febrer i març

 

Encara tens l’oportunitat d’aprendre i descobrir moltes coses!

banner630 x 315_2

Si el ritme trepidant del nou any encara no t’ha donat l’oportunitat de planificar aquelles coses que vols fer en el teu temps lliure o enriquir-te amb eines noves, el Convent  és el teu lloc.

L’oferta constant de recursos i eines creatives que oferim està pensada per a que sempre tinguis una opció de participar, encara que el trimestre hagi començat.

Aprendre a enquadernar,  meditar o aprofundir en comunicació digital, són algunes de les diverses activitats que t’esperen al centre.

Més d’una dotzena de propostes enfocades a donar eines tant teòriques com pràctiques al voltant de la creació audiovisual:  Ableton Live, AfterEffects II, PremierePro, Minidocumentals Urbans, Illustrator , LogicPro, Producció Musical i molt més.

Ets un maker o ho intentes?

Tots els dimarts per la tarda hi ha portes obertes a l’espai MakerConvent de fabricació digital, vine i coneix el centre d’operacions  d’on surten els invents més divertits!

Encara pots apuntar-te a moltes activitats com fer una bateria pel mòbil , introduir-te a l’arduïno, començar a modelar en 3d, etc.

Descobreix la programació completa dels tallers encara oberts i reserva la teva plaça!

 

10249277_234106770130373_1680023789_n

 (Bea Reguant a classe d’Illustrator)

Tota la info

www.conventagusti.com/tallers

Inscriu-te ONLINE AQUÍ

Categoria: Tallers
×

Post a Comment